nyelv választás
English English

Egy idős hölgy hívására még aznap, két órán belül kiérkeztünk és a helyszíni felmérést követően megállapítottuk, hogy gázkészüléke elhanyagolt, életveszélyes állapotban van. Megállapodtunk a javítás költségéről, és hölgy jóváhagyását követően elkezdtük a munkát. Ezt követően a gázkészüléket szétszereltük, a hibás alkatrészt kicseréltük, a szükséges éves karbantartást elvégeztük és újból üzembehelyeztük, beszabályoztuk, amely kb. egy órát vett igénybe. Felhívtuk kedves megrendelőnk figyelmét a jövőbeni éves karbantartás elvégzésének fontosságára, amely biztosítja a gázkészüléke tökéletes működését.
Egy Úr hívására előre egyeztetett időpontban kiérkeztünk a belvárosi címre, és a helyszíni felmérést követően megállapítottuk, hogy Junkers kombi gázkészülékének elektromos hibája van. Megállapodtunk a javítás költségéről, és az Úr jóváhagyását követően, 2 órán belül anyagelőleg nélkül beszereztük a szükséges junkers gyári alktrészt és elkezdtük a munkát. Ezt követően a gázkészüléket szétszereltük, a hibás alkatrészt kicseréltük, a szükséges éves karbantartást elvégeztük és újból üzembehelyeztük, beszabályoztuk, amely a kiérkezéstől számítva 3 órát vett igénybe. A cserélt alkatrészre 12 hónap teljes körű garanciát vállaltunk.
Egy hölgy hívására még aznap kiérkeztünk XIV. kerületi otthonába, és a helyszíni felmérést követően megállapítottuk, hogy a fürdőszobában található Junkers vízmelegítő karbantartás elmulasztása miatt, életveszélyes állapotban van. Megállapodtunk a javítás költségéről, és hölgy jóváhagyását követően elkezdtük a munkát. Ezt követően a vízmelegítőt darabjaira szétszereltük, minden egyes alkatrészt szakszerűen kitisztítottunk, átmostunk, és a kazántest vegyszeres átmosását elvégeztük. A vízmelegítő szakszerű összeszerelése után újra üzembe helyeztük amely összesen kb. másfél órát vett igénybe. Felhívtuk a kedves hölgy figyelmét a jövőbeni éves karbantartás elvégzésének fontosságára, amely biztosítja a gázkészüléke hibamentes működését.

Kapcsolat

+36 70 232 01 01
1132 Budapest , Váci út 16.
skype elérhetőség