nyelv választás
Magyar Magyar

Junkers gázkészülék karbantartás, tisztítás

Nyitott és zárt rendszerű Junkers állo és falikazánaok, vízmelegítők, konvektorok éves karbantartását valamint tisztítását vállaljuk több mint 10 éves szakmai szakszerviz tapasztalattal !

 

Junkers gázkészülék karbantartás, tisztítás profi szakemberektől. Miért válasszon minket? Néhány érv amely mellettünk szól:

- Több mint 10 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkezünk Junkers gázkészülék szervizelésében, karbantartásban!

- Használt Junkers gázkészülék karbantartására, tisztítására 2 hónap garanciát biztosítunk, mivel nem történik alkatrész beépítés

- Egy azon helyszínre való kiszállás esetén egy éven belül csak egy alkalommal kell kiszállási díjat fizetni, ami 2500 Ft

- A munkavégzés időpontját Megbízóink időbeosztásához igazítjuk, akár este 18 és 22 óra között is dolgozunk

- Az egyeztetett időpontban pontosan érkezünk, esetleges késés esetén telefonon értesítjük Megbízóinkat

- A legfontosabb számunkra a munka precíz elvégzése és a tisztaság megőrzése a munkavégzés helyszínén

- Budapest és vonzáskörzetében akár hétvégén is, hétvégi felár nélkül vállaljuk a megbízás

Miért szükséges Junkers gázkészülékei karbantartása, és kit érdemes megbízni ezzel:

gázkészülék karbantartás kizárólag szakirányú képzettséggel rendelkező vagy SZAKSZERVIZ által kijelölt szerelővel végeztetendő. Az esetek nagy részében a garanciális beüzemelést végző márkaszerviz munkatársai garantáltan szakirányú szakképzettséggel rendelkező szerelők! Az elmúlt több egy évtized tapasztalata növekvő tendenciát mutat a víz és fűtés szerelőkből, szakmai átképzés nélküli a munka hiányából eredően önkényesen átszakosodott szerelők által végzett Junkers gázkészülék karbantartás, és javítás! Sajnos ezek a szerelők legtöbbször nem veszik figyelembe, annak felelősségét, hogy gázkészülék karbantartás szakszerűtlen elvégzése fokozottan balesetveszélyes.

Mire kell figyelnünk Junkers gázkészülék karbantartás során:

- A biztonságos működés fenntartása érdekében, csak és kizárólag márkaszerviz által forgalmazott alkatrészt használjanak fel.

- A gázkészülék karbantartáshoz, javításhoz a szerelő ne másik készülékből átvett használt alkatrészt használjon fel

- a karbantartást, tisztítást végző szerelő vállaljon garanciát az általa beépített alkatrészre márkától és az alkatrésztől függő ideig

- Az alkatrész cseréje után minden esetben ki kell próbálni a gázkészüléket. Ha a hibát előidéző alkatrész nem került cserélésre vagy javításra, a hiba ismételten jelentkezhet.

Kapcsolat

+36 70 232 01 01
1132 Budapest , Váci út 16.
skype elérhetőség