Junkers Szerviz


Junkers gázkészülék karbantartás, tisztítás, szezon előtti beüzemelés, ellenőrzés, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal.

Junkers gázkészülékei javítás, karbantartás előtt állnak, és egy megbízható szakembert keres, akit nyugodt szívvel beengedhet otthonába, és szakszerű precíz munkát végez?
Önnek is meggyűlt a baja a különböző szerelőkkel és emiatt bizalmatlan?
Szeretné, ha Junkers gázkészülékei szakszerűen és korrekt áron lennének karbantartva, javítva?

Hívjon minket bizalommal, segítünk megoldani problémáját!
Tel: +36 70 232 01 01

Miért válasszon minket?

● Több mint 10 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkezünk Junkers gázkészülék szervizelésében, karbantartásban!
● Minden álltalunk vállalt Junkers gázkészülék javítás 1 és 2 év közötti garanciával kerül elvégzésre.
● Új készülék beüzemelése esetén 1+1 év garanciát biztosítunk miután az első használati évet követően kizárólag a mi szakembereinket bízza meg gázkészüléke karbantartásával.
● Használt Junkers gázkészülék karbantartása esetén 2 hónap garanciát vállalunk mivel nem történik alkatrész beépítés
● Ugyanazon a helyszínen történő munkavégzés esetén, egy éven belül csak egy alkalommal számolunk fel kiszállási díjat, ami 5000 Ft Budapest területén.
● A munkavégzés időpontját rugalmasan, Megrendelőink idejéhez igazítjuk, akár este 18 óráig dolgozunk és 20 óráig elérhetőek vagyunk telefonon.
● A megbeszélt időpontban pontosan érkezünk, esetleges késés esetén telefonon értesítjük Megrendelőinket
● Számunkra a legfontosabb munkánk precíz elvégzése, emellett ügyelünk a tisztaságra a munkavégzés helyszínén.
● Budapest és vonzáskörzetében akár hétvégén is, felár nélkül vállaljuk a megbízást
● Garanciális beüzemelést és új gázkészülékek bekötését beszerzési megbízással anyagelőleg nélkül vállaljuk el!

A leggyakoribb Junkers gázkészülék típusok melyeket javítunk:

● Junkers Euroline ZW 23 KE
● Junkers Euroline ZW 23-1 KE
● Junkers Euroline ZW 20 KD
● Junkers Euroline ZW 20 KE
● Junkers Euromaxx
● Junkers Eurostar
● Junkers Eurostar ZWE 24
● Junkers Ceraclass
● Junkers Cerasmart
● Junkers W11
● Junkers W275

Junkers gázkészülék beüzemelés

Több mint egy évtizedes tapasztalattal vállaljuk újonnan épített vagy használt Junkers gázkészülékek garanciális beüzemelését, abban az esetben is, ha nem mi szereljük fel az új készüléket. A beüzemelést csak a szükséges kéményseprői hatóság és a Gázművek által kiállított írásos engedélyekkel vállalunk.

A beüzemelt készülékek garancia ideje függ a gyártójától és a típusától.

Junkers gázkészülék beüzemelést minden esetben szakemberre kell bízni, aki pontosan a gyártó által meghatározott leírások szerint végzi a munkát.

Szakszerűtlenül elvégzett gázkészülék beüzemelés, akár életveszélyes következményekkel járhat. Munkatársaink minden esetben megvizsgálják gázkészülékei állapotát, amennyiben mindet megfelelőnek találtak beüzemelik a készüléket és teljes körűen tájékoztatják Önt annak használatához szükséges információkról.

Az alábbi típusú Junkers gázkészülékek beüzemelését vállaljuk:

● vízmelegítő
● cirkó berendezés
● hőközpontok
● állókazánok
● kondenzációs készülék

Junkers gázkészülék beüzemeléséhez az alábbi feltételek teljesülése szükséges:

– Az alábbi engedélyek megléte:
● Kéményseprői szakvélemény
● EPH nyilatkozat
● Gáz MEO

– További technikai feltételek:
● Fűtésszerelvény nyomás alá helyezése
● Gáz
● Áram
● Termosztát, szabályozó vezeték megléte

Gáz MEO megléte nélkül kizárólag azonos funkcióval és teljesítménnyel rendelkező készülékek cserélhetőek le, helyezhetőek üzembe.

Kéményes készülékeknél szükség van a kivitelezői nyilatkozatra és a kéményseprői szakvéleményre.

Flexibilis gázcsatlakozású Junkers gázkészülék esetén éghető anyagú flexibilis cső, csőtörésre záró szelep, illetve hőre záró szelep beépítése is szükségeltetik, valamint elengedhetetlen az érintésvédelmi nyilatkozat (EPH).

Junkers gézkészülék beüzemelésekor javasolt iszapcsapdás szűrő (SPIROVENT), kéményes készülékek esetén szén-monoxid érzékelő, illetve polifoszfátos vízkezelő.

 

Junkers gázkészülék szerviz, karbantartás, tisztítás
Nyitott és zárt rendszerű Junkers vízmelegítők, fali és állókazánok, konvektorok, szervíze, javítása, hibaelhárítása eredeti gyári Junkers alkatrészekkel, rövid rendelési idővel vállalunk több mint 10 éves szervíz tapasztalattal! Minden beépített gyári alkatrészre garanciát vállalunk.

Miért szükséges a Junkers gázkészülék javítása, rendszeres karbantartása, és ezt kire bízza?

Junkers gázkészülék javítás és karbantartás kizárólagosan megfelelő szakképzettséggel rendelkező szerelővel vagy szakszervíz által kijelölt szakemberrel végeztetendő. A legtöbbször a garanciális beüzemelést végző márkaszerviz által biztosított szerelők garantáltan megfelelő szakirányú szakképzettséggel rendelkező mesterek! Az elmúlt több mint 10 év tapasztalata azt mutatja, hogy egyre inkább több a fűtés és víz szerelőből, szakmai átképzés nélküli, a munka hiánya miatt önkényesen átszakosodott szerelő végez Junkers gázkészülék javítást. Sajnos ezek az emberek nem veszik figyelembe, hogy a gázkészülék javítás egy felelősség teljes munka, amely szakszerűtlenül kivitelezve emberéleteket veszélyeztethet!

A médiából ismert, akár emberéleteket követelő gázkészülékek okozta balesetek, szén-monoxid mérgezések legtöbbször a szükséges éves gázkészülék karbantartás és szervizelés elmulasztásából adódnak.

Mi az, amit figyelembe kell venni Junkers gázkészülék javítás, szervizelés során?

● A meghibásodások és balesetek elkerülése érdekében, kizárólag márkaszerviz által forgalmazott alkatrész kerüljön beépítésre.
● Figyeljen, hogy a gázkészülék javítás során a szakember ne másik Junkers készülékből kiszerelt használt alkatrészt építsen be.
● Minden munkavégzés esetén a szakembernek garanciát kell biztosítani az általa beépített alkatrészre márkától és az alkatrésztől függő időintervallumra.
● Az alkatrészek cseréje után mindig tesztelni kell a gázkészüléket, hogy a hibáért felelős alkatrészt cserélték-e, vagy csak a hibát hárították el. Ha a hibát okozó alkatrész cseréje vagy javítása nem történt meg, akkor a hiba újra jelentkezhet.

 

Mindemellett szolgáltatásaink közé sorolható a különféle Junkers gázkészülékek éves karbantartása, valamint tisztítása is,

Keressen minket bizalommal!
+36 70 232 01 01