Saunier Duval Szerviz


Miért fontos, hogy Saunier Duval típusú gázkészülékeit rendszeresen karban tartassa?

Ha Saunier Duval típusú gázkészülékei javítását és karbantartását tervezi, csak megfelelő szakértelemmel és képzettséggel rendelkező szakemberre érdemes azt rábízni. A karbantartást végző márkaszerviz által kiküldött szakemberek rendelkeznek a szükséges szakmai felkészültséggel és tapasztalattal a munka biztonságos, precíz kivitelezéséhez, valamint javarészt garanciát is vállalnak munkájukra. A legutóbbi egy évtized alatt sajnos azt tapasztaltuk, hogy egyre több, hozzá nem értő szerelő vág bele a Saunier Duval gázkészülékek javításába, és sokszor figyelmen kívül hagyják, hogy a gázkészülék javítás egy óriási felelősséggel járó munka, amely megfelelő tudás és tapasztalat hiányában életveszélyes balesetekhez vezethet.

Saunier Duval gázkészülék javításakor rendkívül fontos, hogy:

  • A gázkészülékbe bekerülő alkatrészek csak a márkaszerviz által forgalmazott, új alkatrészek legyenek. Ezen egyszerű és előrelátó lépéssel megelőzhetjük a nem megfelelő alkatrészek beépítéséből adódó meghibásodásokat és baleseteket.
  • Ne építsünk be használt, utángyártott alkatrészeket!
  • Fontos, hogy a karbantartást végző szakember garanciát vállaljon az elvégzett munkára!
  • Egy alkatrész cseréjét követően ellenőrizni kell a gázkészüléket, hogy valóban ki lett-e cserélve a meghibásodott alkatrész, vagy csak a hiba okát felszínesen hárították el!

Ha Saunier Duval készüléke karbantartásra szorul, hívjon minket!
Tel: +36 70 232 01 01

Saunier Duval gázkészülék időszakos karbantartás

Nagyon fontos Saunier Duval típusú gázkészülékek időszakos karbantartása a fűtésszezon előtt. A szolgáltatás keretében a fűtési szezon előtt megvizsgáljuk, karbantartjuk és tisztítjuk a gázkészüléket a hívástól számított 72 órán belül, előre egyeztetett időpontban.

A Saunier Duval gázkészülékek karbantartásának menete:

Az előre egyeztetett időpontban megérkezünk a helyszínre. Kitisztítjuk a gázkészülék tűzterét és égőfejét, égéstermék elvezetőjét, mozgó, kopó alkatrészeket bezsírozzuk, a készüléket beszabályozzuk, fűtési rendszer nyomását feltöltjük és próbafűtést végzünk Amennyiben a működés rendeltetésszerű, úgy 3 hónap garanciát biztosítunk az ügyfeleink részére.

Szolgáltatásunk keretein belül több mint 10 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk Sauiner Duval álló és falikazánok, konvektorok, vízmelegítők, időszakos karbantartását, tisztítását.

Ahhoz, hogy gázkészülékei meghibásodását, hatásfokvesztését és az esetleges balesetveszélyt megelőzze, érdemes minden fűtési szezon előtt szakszerűen karbantartást és tisztítást végezni. A karbantartás elmulasztásából eredő meghibásodások javítása mindig költségesebbek, valamint ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ha rendszeresen karbantartjuk gázkészülékeinket, akkor elkerülhető a fűtési szezon során az esetleges meghibásodás miatt kialakult fűtés leállás.

Saunier Duval gázkészülék javítás

A hívástól számított 24 órán belül kiérkezünk a megbeszélt címre és feltárjuk a hibát, kiszűrjük a hibás alkatrészt akár hibakiolvasó műszer segítségével.

Saunier Duval gázkészülék javítás menete:

Feltárjuk a hibát, ellenőrizzük a gázkészülék állapotát, a meghibásodott alkatrészt kiszűrjük, majd a Megrendelővel egyeztetünk a gázkészülék javítás költségéről. Ha a Megrendelő ezt megfelelőnek találja, akkor minimum 4, maximum 24 órán belül az beszerezzük az alkatrészt, amelyre 1 év garanciát adunk.

A Saunier Duval egy nagy múlttal rendelkező francia gázkészülék gyártó cég, mely megbízható és hosszú élettartamú, erős középkategóriás termékeket gyárt és forgalmaz. A márka rendkívül népszerű a felhasználók körében, hiszen a Saunier Duval készülékek jó minőségűek, könnyen szervizelhetők, nagy az alkarész ellátottságuk, valamint ár-érték arányuk is elsőosztályú. A készülékek legnagyobb előnye a biztonság, hiszen nagyrészt jó a füstgáz elvezetésének útvonala, valamint minden típusa rendelkezik beépített szénmonoxid érzékelővel. Az újabb típusú Saunier Duval gázkészülékek digitális kijelzővel rendelkeznek ezáltal könnyen kiolvashatóak a hibakódok, ez pedig hatalmas segítséget jelent a meghibásodások okának feltárásában.Több mind 20 éve azért szakosodtunk a Saunier Duval gázkészülékek karbantartására, amely idő alatt a típus minden jellemző hibájával találkoztunk és mára már rutinosan, gyorsan javítjuk azokat.

Idősebb gázkészülékek restaurálása

Ha a helyszínen nem javítható a gázkészülék, akkor elszállítjuk az egy műhelybe, ahol teljes körűen felújítjuk, savazzuk, tömítő gyűrűket cserélünk benne, a szükséges alkatrészeket cseréljük, a mozgó, kopó alkatrészeket bezsírozzuk és legfeljebb 2 napon belül visszaszállítjuk a készüléket, amelyre természetesen 1 év garanciát is vállalunk. Ezen folyamatnak köszönhetően ismét évekig biztonságosan üzemelhet a készülék. Az elszállítás és visszaszállítás díját tartalmazza a javítási költség. Állandó raktárkészlet áll rendelkezésünkre, így a lehető legrövidebb időn belül cserélni tudjuk a meghibásodott alkatrészeket – akár még a helyszínen, az autónkban lévő készletből!

Keressen minket bizalommal!
Tel: +36 70 232 01 01